• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug

Nationaldag & speedway

5 juni 2023 12:00
Inför match

Imorgon tisdag väntar bortamötet med serieledande Västervik.


Nationaldag och bortamatch. En tuff sådan då vi möter serieledande Västervik. Ett lag som ser homogent ut rakt igenom. Nye GP-föraren Mikkel Michelsen, med förflutet i Piraterna, spetsar till ett redan stjärnfyllt hemmalag. Vi kommer få att göra från heat 1.

Tyvärr så är inte vår snittmässigt bästa förare Piotr Pawlicki med denna gång, likaså skadade Oskar Fajfer saknas. Dock så var Oskar igång igen i Polen i helgen med gott resultat. Men bra för vår del och hans förmodligen, att matchas in lugnt igen efter sin fotskada.

I övrigt så kommer åter Jonas Seifert-Salk och Oskar Polis in i laget. Och här hoppas vi på mer poäng än senast i Eskilstuna av duon om vi ska kunna ha en chans att mäta oss med Västervik.

Spännande blir även att se Bauhaus-debuterande Erik Persson i väst 7. Vår förhoppning är att Erik ska in och ha kul helt utan förväntningar. En erfarenhet rikare som kan bli guld värd framöver. I väst 6 återfinns Jonathan Ejnermark, som varit en positiv överraskning hittills denna säsong. Detta innebär att Ludvig Selvin får vila denna match.

I de tre första västarna åker Vaclav Milik, Pawel Przedpelski samt Pzemek Pawlicki. Tre stabila herrar som behöver prestera på topp denna nationaldag. Vilket vi tror o hoppas de kommer att göra. Då kan vi ge serieledarna en rejäl match.

Vi i lagledningen lovar att vi ska göra allt vi kan åter igen för att kunna bärga två mycket viktiga poäng i årets så jämna Baushausliga.

Med hopp om ny piratseger!!! Och mycket vilt hejande piratsupportrar på läktarna!!!

Lagledarduon Davidsson & Bylin har tagit ut denna startsjua.

  1. Václav Milík
  2. Paweł Przedpełski
  3. Przemysław Pawlicki
  4. Oskar Polis
  5. Jonas Seifert-Salk
  6. Jonathan Ejnermark
  7. Erik Persson

Klockan 17:00 släpps tejpen imorgon i Västervik