• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Alla som gillar speedway i Motala!

4 juni 2020 08:20

Alla som gillar speedway i Motala!


Som ni alla vet har det varit några tuffa och turbulenta år för Piraterna vilket har medfört ett hårt jobb med ett tufft förändringsarbete för att radikalt sänka kostnaderna kombinerat med att intensifiera arbetet med olika marknadsaktiviteter för att stärka intäkterna från sponsorer.

Arbetet med att minska kostnaderna har varit framgångsrikt, men har inneburit drastiska åtgärder såsom varsel av anställda, en reducering av förarkostnaderna för 2020 med 40 %, och den nystartade marknadsgruppen har också startat bra vilket har gjort att Piraterna stod väl rustade inför säsongen 2020.

Den förändrade situationen i och med Covid-19 pandemin och en uppskjuten seriestart innebär dock en stor osäkerhet och en ansträngd ekonomi tills att serien startar igen.

Vi är dock väl förberedda inför de olika scenarion som vi kan komma att ställas inför och det finns beredskap för till ett antal olika lösningar med startdatum ända fram till den 11:e augusti.

Så vi ser därför med tillförsikt fram en underhållande och spännande säsong oavsett när och hur den kommer till stånd.

Det som krävs är att ekonomin räcker till att hålla ut tills att serien startar och publikintäkterna kommer in.

Vi vill tacka våra sponsorer och supportrar för stödet vi hittills har fått men vi vädjar nu att ni fortsätter att stödja Piraterna.

Vi kan konstatera att om vi vill se speedway i Motala i framtiden kommer det att krävas att vi alla, supportrar, sponsorer, förare, anställda, Motala kommun och Styrelse, fortsätter att dra vårt strå till stacken och den närmaste tiden kommer att vara avgörande om vi kommer att klara det här eller inte.

Sponsorer, vi har full förståelse för att ni har en mycket besvärlig situation men det är avgörande att ni fortsätter att stödja Piraterna via er sponsring och utan era bidrag kommer vi inte att klara situationen tills att serien kommer igång och publikintäkterna kommer in.

Om ni inte har möjlighet att bidra enligt tidigare plan så kanske ni kan bidra med 50% innan säsongen startar och resten sedan?

Supportrar, fortsätt att stödja Piraterna, delta i skattjakten, bli medlemmar i Piraterna, bli medlemmar i 1000-klubben eller köp årskort.

Vi erbjuder årskort gällande för både 2020 och 2021 för rabatterat pris, gäller även om ni redan har köpt för årskort för 2020 Kontakta kansliet via mail, [email protected] eller telefon 0141-20 99 90 för info.

Har ni några ytterligare förslag så tar tacksamt emot alla förslag på vad som kan göras. Sponsorer och Supportrar, hör gärna av er till Daniel Davidsson, 070-17 54 118, med era idéer.

Väl mött på Zinkgruvan Arena när det är dags!

Styrelsen Piraterna