• Huvudpartners

Tisdag Tis 3 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 24 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Torsdag Tor 7 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 8 Augusti Aug

Frågestund

16 september 2022 14:00
Frågestund

Ni supportrar fick för några veckor sedan chansen att ställa just er fråga till lagledare & sportchef Daniel Davidsson. Och här kommer svaren på dessa.


Hur är det med attityden hos vissa förare som kör bra i andra ligor men helt kasst här, tar man inte med sig bästa materialet eller vad handlar det om?

  • Inte en helt lätt fråga. Tror sällan det handlar om att man medvetet lämnar de bästa motorerna hemma för att man vill spara dem till ex Polen. Vi har ett ganska orutinerat lag på svenska banor och tror det är grejen med att resultaten skiljer så pass som de gör i vissa fall. Skillnaden på Polska och Svenska banor är generellt sett stor, både i utformning och preparering.

Stannar Pawlicki?

  • Det hoppas vi på! Känns väldigt positivt från båda sidor.

Kommer ni att på något sätt göra matcherna mera familjevänligt? Exempel (bevakad) hoppborg i första böjen vid crossbones läktare. Jag tror flera barnfamiljer kommer då, för barnen slipper sitta/stå stilla hela matchen.

  • Evenemang runt om matcherna är något vi vill bli bättre på. Ex det du nämner men även andra grejer. Det som behövs är mer folk som jobbar i klubben.

Kommer ni starta ett lag för ungdomar?

  • Det hoppas vi på. Prova på verksamheten med Sandra och Börje går riktigt bra och är fullbokad till varje tillfälle. Steget från prova på till att köpa grejer och börja tävla är stort. Men kommer vi så långt finns resurser i klubben som kan hjälpa till.

Kommer ni jobba med att få till en bana som inbjuder till mer omkörningar nästa år? Tror det är högst upp på publikens önskelista än något annat.

  • Banan är ett stort prio på till -23. Utveckligen på motorer, inställningar och teknik har gått snabbt framåt de senaste åren. Det ställer andra krav på banan och dess preparering. Vi fick hjälp att riva upp den och blanda om allt material till sista matchen hemma och det vart mycket bättre. Vi kommer jobba vidare med det för att få till en kanon banan till -23.

**Kommer du ha någon assisterande med dig nästa år? (Tips Linus Sundström) många sponsorer från stan när han körde och kan avlasta Daniel från lite jobb **

  • Ja, det kommer bli minst 1 till som är med mig på matcherna till -23. Vem det blir återstår att se:).

Inför denna säsongen gjordes en större satsning ön tidigare år hur kommer det se ut rent förar mässigt vad kan vi supportrar förvänta oss nästa år i truppen. Och sen vore det kul att få lite bakom kulisserna eller lite pirat tv som Elofsson och Stefan hade känns som vi inte får veta så mycket.

  • Just nu är det ganska tidigt på ”silly season” än. Men vår målsättning är att laget ska bli vassare. Vi bygger långsiktigt och försöker att inte stressa fram något. Men stommen från -22 tillspetsat med någon eller några förare är det vi jobbar efter. Pirat TV var klubben först med i speedway Sverige och är en mycket bra ide. Men igen, vi behöver bli fler och få in fler kompetenser i klubben för att det ska vara möjligt.

Tack för alla frågor! Nu väntar en lång vinter med massa förberedelser till nästa säsong. Och håll utkik på våra sociala medier för senaste informationen.