• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Inför Dackarna - Piraterna

12 maj 2019 14:00
Lagledarnas ord

Inför Dackarna - Piraterna


Då var det dags för årets första bortamatch och vi fortsätter på den inslagna vägen att ta oss an favoriter till guldet 2019. Förra veckan var det de två senaste årens svenska mästare, Smederna, och denna vecka bär resan av till fjolårets silvermedaljörer, Dackarna från Målilla. Årets Dackelag är ett av de bästa någonsin och dom tippas av många som favoriter till guldet 2019. Återigen en mycket kul och inspirerande uppgift för oss i Piraterna.

Om vi då skall ägna några rader åt våra motståndare så leds dom för andra året på raken av Peter ”PK” Karlsson och hans trogne vapendragare Johan. Lägg därtill Micke Max som banchef så får ni så mycket rutin runt laget som inget annat lag kan mäta sig med. Dackarna inledde säsongen med en förlust hemma mot just Smederna, men i uruselt väder med en svårkörd bana. Dessutom utan sina två största stjärnor Greg Hancock och Magic Janowski så den matchen skall man nog inte dra några stora växlar av. Men en förare som stack ut och visade väldigt fin körning var unge dansken Fredrik Jacobsen, som gjorde en match för Piraterna 2017. Han kan bli ett riktigt utropstecken för Dackarna i år.

Vi i Piraterna då?

Vi ändrar inte på ett vinnande lag och fortsätter med samma sju förare som körde hem årets första två-poängare i premiären på Probaco Arena. Vi har exakt samma uppställning, men eftersom vi nu är bortalag byter Jonas och Daniel plats. På grund av regnvädret i Polen så är merparten av söndagens matcher inställda vilket innebär att ingen av våra förare har några mer tävlingar innan tisdag.

Vi vill även passa på att gratulera vår kapten Niels-Kristian Iversen och hans Danmark till avancemanget till finalen i Speedway of Nations i Togliatti.

Vi hoppas på att många av våra trogna supportrar tar resan ner till Målilla på tisdag, vi behöver allt stöd vi kan få inför denna svåra bortamatch mot årets guldfavoriter.

Vårt lag

  1. Mikkel Michelsen
  2. Pawel Przedpelski
  3. Linus Sundström
  4. Daniel Kaczmarek
  5. Niels-Kristian Iversen (K)
  6. Daniel Davidsson
  7. Jonas Davidsson

Med vänlig hälsning

Fredrik & Jerry