• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Inför Lejonen - Piraterna

2 juni 2019 16:10
Lagledarnas ord

Inför Lejonen - Piraterna


Söndag och det är dags att skriva en ”inför” samtidigt som vi bevakar den polska ligaspeedwayen på datorn. Den här gången så ska vi bege oss ner till Gislaved för att möta Lejonen, ett lag som inlett säsongen med två vinster och tre förluster och som därmed har fyra poäng. Lejonen är också ett av fyra lag som kört en match mer än oss andra. Båda sina segrar har man på sin hemmaoval, mot Smederna och Rospiggarna, så det är ett starkt hemmalag vi får möta på en av Elitseriens längsta banor.

Om vi tittar lite på Lejonen så är det väl inte utan att det ska bli speciellt skoj för Fredrik. Två av hans trognaste förare från Vetlandatiden återfinns numera i Lejonen, Tomas H Jonasson och Jarek Hampel. Laget innehåller fyra intressanta polska förare, ungtupparna Maksym Drabik och Kasper Woryna samt den alltid spektakulära Krzysztof Kasprzak ihop med den rutinerade Jarek Hampel. På svensksidan har man formstarke Mathias Törnblom ihop med THJ och sen kryddar man med australiern Rohan Tungate. Som sagt, ett mycket svårslaget lag som Anders Fröjd mönstrar.

Vi i Piraterna då, vi gör inga förändringar avseende våra sju förare, utan enbart lite nummerbyten. Förändringen av snittet sedan förra matchen mot Masarna ger oss nu möjligheten att flytta ner Kai Huckenbeck på reserven och Daniel Davidsson tar istället väst nr två.

Vi åker till Gislaved med en bra och positiv känsla i gruppen, vi har tagit sex av åtta möjliga poäng och levererat långt över vad någon kunde drömma om inför säsongstarten. Vidare så har både Kai Huckenbeck och Pawel Przedpelski fått wildcard till EM-serien, SEC, och gör därmed Mikkel sällskap i den serien.

Nu är det bara att flytta blicken framåt och hela tiden komma väl förberedda till uppgifterna vi står inför. Vi vet att vi har en väldigt tuff uppgift framför oss men även denna match börjar 0-0 som alla andra och därefter får vi anpassa oss efter vad som sker i matchen.

Vårt lag

  1. Mikkel Michelsen
  2. Daniel Davidsson
  3. Linus Sundström
  4. Pawel Przedpelski
  5. Niels-Kristian Iversen (K)
  6. Kai Huckenbeck
  7. Jonas Davidsson

Med vänlig hälsning

Fredrik & Jerry