• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Lagledarnas ord februari - 2019

28 februari 2019 12:32
Lagledarnas ord

Lagledarnas ord februari - 2019


Dags igen för en liten uppdatering från våra lagledare. Under februari har vi haft individuella samtal med alla förarna för att bilda oss en uppfattning om var förarna står i sina förberedelser och hur de ser på säsongen 2019.

Generellt sett ser alla våra förare ut att vara väl förberedda inför säsongen. Alla har kört mycket fysträning, på gymmet, i skidspåren, i boxningslokalen och på motocrosscykel. Maskinmaterialet ser bra ut för alla, känslan är att alla har tillgång till bra motorer inför säsongen och man börjar nu få sina cyklar kompletta. Flera förare har startat upp sina nya cyklar, men det är bara Kai Huckenbeck som än så länge har kört sina första varv på banan.

Efter lite strul på en del håll så har våra förare klart med vilka lag de ska representera under säsongen, flera förare har medverkat på sina respektive lags pressträffar nyligen. Årets internationella speedwaykalender är väldigt komprimerad, men vi har inte fått några återkopplingar på att några matcher eller tävlingar krockar ännu. Det kommer bli tight mellan vissa matcher runt om i Europa, och vi är faktiskt glada för att vi inte har någon förare som åker i England i år. Det underlättar mycket.

Niels-Kristian Iversen är ordinarie i GP-cirkusen i år och Mikkel Michelsen är ordinarie i EM-serien. Flera av våra förare kommer att köra kvaltävlingar till alla de stora mästerskapen och Henrik Bergström siktar på JVM och JEM.

Vi har även pratat med förarna om deras egen roll i Piraterna 2019 och alla är helt inställda på att kriga för en plats i startsjuan och göra sitt allra bästa för laget.

Under mars kommer de sista förberedelserna inför säsongen att slutföras och den polska ligan startar första helgen i april, en månad innan vår Elitseriestart. Vi kommer som alltid att hålla koll på förarnas resultat i andra ligor och vår plan är att besöka förarna i Polen i samband med deras matcher under senare delen av april för att återigen prata igenom säsongsstarten i Piraterna.

I skrivande stund är vi inte helt på det klara med hur årets Press & Practice kommer att utformas, vi jobbar fortfarande på att hitta den mest optimala lösningen för klubben och förarna. Vi återkommer så fort vi har definitivt besked.

Vi kommer även att medverka på Motala Expo 15-16 mars i Team Sportiahallen. Besök oss gärna i monter W2!

Hälsningar

Fredrik & Jerry