• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Resterande förare 2020

1 december 2019 19:00
Resterande förare 2020

Då kan vi presentera resterande förare till laget 2020


Först ut är en gammal piratfavorit som åkt i laget ett flertal säsonger, Grzegorz Walasek. Senast vi såg honom i Sverige var 2017 då i smedväst."Walasek är ett känt ansikte för Motala publiken, en kille det är lätt att ha att göra med. Mångårig erfarenhet från elitserien och kommer från ett kanon år i sin polska klubb Ostrow. Grzegorz ansluter på 1,349 i snitt"

Näst på tur är även det en kille som åkt i Piratväst innan. Joel Larsson. Joel är 0,5a så han tar ingen plats i truppen och är med och konkurrerar om de två platserna för Svenska förare. " Joel har vart med länge och åkt mycket i elitserien. En lugn kille som inte stressar upp sig och gör alltid sitt yttersta".

Sedan har vi en nykomling, han har inte åkt i det Svenska seriesystemet innan. Josh Grajczonek. En Australiensare som är en toppförare i den Engelska ligan och har även mycket erfarenhet från Polen. "Ett oprövat kort, har sett han åka endel och tycker det är märkligt att han inte fått chansen tidigare, det finns mycket speedway i han" Josh kommer in på 1,458 i snitt.

Nummer fyra i denna presentation behöver knappast presenteras, Jonas Davidsson har gjort massvis med varv och säsonger på Duntis. "kommer att vara den av svenskarna med mest rutin och erfarenhet, viktigt att han är med och vinner lite reservheat och tar gott om poäng framför allt hemma".

Nästa man på listan är Tomasz Gapinski, han har gjort många säsonger innan i Sverige, då framför allt i Vargarna, stod skriven i Rospiggarnas trupp iår men det vart inga matcher." En startsnabb förare som är teknisk, brukar åka bra i Motala men även på de längre banorna i serien. Även han har haft ett bra år i Polen där han är lagkompis med Walasek i Ostrow" Tomasz ansluter på 1,467 i snitt.