• Ligasponsorer

Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep

Analys Vetlanda - Piraterna

26 juni 2019 16:31
Lagledarnas ord

Analys Vetlanda - Piraterna


Då var det dags för en analys av gårdagens match i Vetlanda, en match vi förlorar mot ett riktigt starkt Vetlanda.

Tyvärr så får matchen en riktigt tråkig inledning med skador på två förare, Wozniak i Vetlanda och Huckenbeck hos oss. Båda lagen stod därmed inför ett problem i och med att reserverna enbart får åka fem heat.  En touch-tape i något av nomineringsheaten hade betytt tomma heat då lagledarna under tävlingen tvingats använda reservernas alla tillgängliga heat.

Tisdagens förlust mot Vetlanda var ett klart fall framåt, vi var med väldigt bra fram till pausen med ”endast” fyra poängs underläge. Vi åkte väldigt rätt på banan och var alerta i startmomentet något som vi tar med oss in i framtida matcher. Tyvärr rinner matchen ifrån oss på slutet, men där är Vetlandas två stora stjärnor, Zmarzlik och Laguta, i stort sett omutbara.

Vi sitter just nu i ett läge där vi inte har hundra procent koll på statusen på Kai vilket ställer till det lite för oss i planeringen för framtiden. Kai har inga frakturer utan bara mjukdelsskador på ledband och menisk och vi vet mer exakt när svullnaden gått ner om några dagar. Men vi har några dagar på oss att funder fram till tisdag hur vi skall agera.

Nu önskar vi att både Szymon Wozniak och Kai Huckenbeck snabbt är på benen igen och kan vara tillbaka på banan igen. Men vi stressar inte på något då hälsan går främst, så vi väntar hellre en vecka för länge än en för lite för att ha helt friska förare på banan.

 

Med vänlig hälsning

Fredrik o Jerry