• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Inför Masarna - Piraterna

14 juli 2019 21:00
Lagledarnas ord

Inför Masarna - Piraterna


Söndag och dags för ny införkrönika.

Den här veckan så bär det av till Avesta för ett viktigt möte med Masarna.

Masarna var ett av de lag som agerade i senaste transferfönstret och förstärkte med Lejonföraren Rohan Tungate. Både Masarna och vi i Piraterna var två av flera klubbar som var med i jakten på Robert Lambert men förlorade den striden mot Lejonen som troligtvis hade bättre villkor. Men så funkar det i den här sporten.

Masarna har så här långt fått ihop fem poäng efter vinst borta mot Smederna sedan vinst och oavgjort hemma mot Dackarna och Västervik. Vi vann mötet hemma på Probaco Arena med 50–40 vilket gör att vi startar tävlingen med tio poängs ledning i fighten om den extra bonuspoängen.

VI i Piraterna står inför ännu en utmaning i skrivandets stund på söndagskvällen. Det som absolut inte fick hända har kanske hänt. Mikkel Michelsen befinner sig på sjukhus för röntgen av handled och tumme samt en koll av en eventuell hjärnskakning efter en krasch i Gdansk i fredags kväll. Mikkel körde lördagens EM-tävling med stora smärtor.

Detta får till följd att vi vidtar en massa försiktighetsåtgärder för att täcka upp alla eventuella scenarios. Vi möblerar om rätt så rejält bland numren på förarna för att få ut mer på bortaplan, vi står även i startgroparna för att ersätta Mikkel med en så kallad 28-dagars transfer ifall något är brutet och han blir borta länge. Så vi kommer mönstra ett lag där vi i väst 5 har tre alternativ för stunden: Mikkel kör, en ny förare som skadeersättare, eller alternativ tre, Riders Replacement.

Vårt lag:

Kai Huckenbeck Linus Sundström Niels-Kristian Iversen (K) Pawel Przedpelski Mikkel Michelsen /ny förare /RR Daniel Davidsson Jonas Davidsson

Nu håller vi tummarna för att allt ordnar sig och det inte är någon fara med Mikkel. Men som sagt, vi i lagledningen har en plan för alla tre scenarios och laget kommer anmälas som ovan.

Vi hoppas även på starkt stöd från våra trogna Piratsupporters och att många tar dom 25 milen till Brovallen för att hjälpa oss till seger och den åtråvärda bonuspoängen. Husbilsmaffian kommer att vara där, var så säkra 😊

 

Med vänlig hälsning

Fredrik & Jerry