• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Västervik hemma

12 juni 2023 19:58
Inför match


Det har varit en lång vecka för oss i lagledningen och klubben efter förra omgångens klena insats nere i Västervik. Dagarna har gått extra långsamt då man varit grymt revanschsugen sedan sista heatet för drygt en vecka sedan. Vi vill såklart visa alla fans och sponsorer att vi kan mycket bättre än så. Och nu äntligen är vi här, hemmamatch och returmöte mot just Västervik.

Glädjande nog så kan vi ställa upp med det nästintill starkaste laget vi förfogar över. Smolket i bägaren är tyvärr att Vaclav Milik tvingades lämna återbud sent söndag kväll pga en stukad handled. Där krävs vila för att bättring ska kunna ske snabbt. Tråkigt såklart. Men istället så kallas på nytt Oskar Polis in i laget och tar sig an väst 4. Det blir Oskars hemmadebut på Autoexperten Arena. Hoppas verkligen han hittar farten nu, för den kommer vi behöva.

I övrigt så är både Piotr Pawlicki samt vår lagkapten Oskar Fajfer tillbaka i laget. Vår snittmässigt bäste förare Piotr tar sig an väst 5 medans Fajfer tar väst 3 och får således tre heat tillsammans med Polis. Det tror vi mycket på.

Förra veckans dominanter i laget, Pzemek Pawlicki och Pawel Przedpelski återfinns i väst 1 och 2. De kommer på nytt bli viktiga för oss om vi ska kunna få med oss en seger. Tre förluster i rad räcker nu!

Reservplatserna tas om hand av Ludvig Selvin, som är tillbaka efter en match frånvaro samt Jonathan Ejnermark. De har funkat tillsammans förut så nu hoppas vi det fortsätter samt att de kanske tar något steg till i rätt riktning.

Västervik mönstrar nästintill samma lag som senast. En GP-förare byta ut mot en annan. Mikkel Michelsen får vila och in kommer Fredrik Lindgren istället. Övriga sex förare är de samma som sist, dock med lite annan placering i laget.

Vi kommer få jobba stenhårt från start. Det vet vi om. Så det kommer gälla att vara med från heat 1 och aldrig tappa fokus. Starterna kan enbart bli bättre jämfört med förra hemmamatchen. Så där har vi nyckeln tror vi på nytt.

Vi skall göra vårat yttersta för att vända denna dystra förlustsvit. Med fint väder, mycket folk på läktarna och en kanonfin bana, så vänder vi detta till en ny vinststreak, tillsammans!!

Mot ny piratseger!

Laguppställningen till morgondagen

  1. Przemysław Pawlicki
  2. Paweł Przedpełski
  3. Oskar Fajfer
  4. Oskar Polis
  5. Piotr Pawlicki
  6. Ludvig Selvin
  7. Jonathan Ejnermark

Ses imorgon kl 19:00 på Autoexperten Arena