• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug

Nyförvärv

8 december 2022 17:00
Truppen 2023

Polis(en) utökar i Motala


Vi välkomnar den 26 årige polacken Oskar Polis till Piraterna under säsongen 2023. En förare som trivs på dom långa ovalerna runt om i världen. Men en okänd förare för den svenska publiken men i Polen går han från klarhet till klarhet. Kommer under säsongen representera sin moderklubb i Polen Opole tillsammans med piraten Mathias Thörnblom. Under fjolåret i polska Liga 2 körde han till sig ett snitt på 2.100 vilket imponerar även om det är i 3:e ligan. I Piraterna kommer han med ingångssnittet 1.361

Oskar Polis om att komma till Sverige och köra: "Jag är glad över att få göra min första säsong i BAUHAUS-Ligan. Jag hoppas att man får många chanser att köra och visa upp min körning för den svenska publiken."

Lagledare Daniel Davidsson om Oskar Polis: "Det är en intressant förare med meriter från Ekstraliga i Polen, Gör debut i Sverige 2023. Det är en bra förare från grinden och viker inte en millimeter."

Lagkompisen Mathias Thörnblom om Oskar Polis: "Det är en fighter som kämpar riktigt hårt på banan, och kommer han i spets så är han väldigt snabb och svår att köra om."

Välkommen till Piraterna Oskar Polis

Nu är det bara en ordinarie plats kvar att fylla i truppen vem och när det blir det får vi se. Håll koll på sociala medier för senaste information om truppen.