• Huvudpartners

Tisdag Tis 3 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 24 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Torsdag Tor 7 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 Augusti Aug

Nyförvärv

8 december 2022 17:00
Truppen 2023

Polis(en) utökar i Motala


Vi välkomnar den 26 årige polacken Oskar Polis till Piraterna under säsongen 2023. En förare som trivs på dom långa ovalerna runt om i världen. Men en okänd förare för den svenska publiken men i Polen går han från klarhet till klarhet. Kommer under säsongen representera sin moderklubb i Polen Opole tillsammans med piraten Mathias Thörnblom. Under fjolåret i polska Liga 2 körde han till sig ett snitt på 2.100 vilket imponerar även om det är i 3:e ligan. I Piraterna kommer han med ingångssnittet 1.361

Oskar Polis om att komma till Sverige och köra: "Jag är glad över att få göra min första säsong i BAUHAUS-Ligan. Jag hoppas att man får många chanser att köra och visa upp min körning för den svenska publiken."

Lagledare Daniel Davidsson om Oskar Polis: "Det är en intressant förare med meriter från Ekstraliga i Polen, Gör debut i Sverige 2023. Det är en bra förare från grinden och viker inte en millimeter."

Lagkompisen Mathias Thörnblom om Oskar Polis: "Det är en fighter som kämpar riktigt hårt på banan, och kommer han i spets så är han väldigt snabb och svår att köra om."

Välkommen till Piraterna Oskar Polis

Nu är det bara en ordinarie plats kvar att fylla i truppen vem och när det blir det får vi se. Håll koll på sociala medier för senaste information om truppen.