• Ligasponsorer

Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 11 Maj Maj
Tisdag Tis 18 Maj Maj
Torsdag Tor 27 Maj Maj
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Tisdag Tis 8 Juni Jun
Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Tisdag Tis 17 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug

Inför Rospiggarna - Piraterna

6 augusti 2019 21:00
Lagledarnas ord

Inför Rospiggarna - Piraterna


Då var de dags igen efter två veckors vila.

Den här gången bär resan av till Hallstavik för ett returmöte mot Rospiggarna, ett lag vi slog hemma med tio poäng. Detta är återigen en väldigt viktig match för oss i slutspelsstriden och det är så det kommer se ut resten av säsongen nu när det delas ut en bonuspoäng till den totala segraren över hemma-borta.

Om vi då skall titta lite på våra motståndare så är det ett lag som tyvärr inte få till det i år. Man har inte alls kommit upp till sin förväntade nivå då man bl.a. har haft en del skadeproblem. Stadens store son, Andreas Jonsson, fick vila ett antal omgångar på grund av skada vilket var ett stort avbräck. Efter en del turbulens i klubben är nu Rospiggarna på väg åt rätt håll igen. Men trots vinsten över Vetlanda på tisdagskvällen är chansen till slutspel borta för länge sedan.

Vi i Piraterna då.

Vi gör lite förändringar i laget. Daniel Davidsson ut, och in kommer Daniel Kaczmarek, vilket ger oss möjligheten att sätta ner Kai Huckenbeck på reservplats för att bilda par med Jonas Davidsson. Vi hoppas då att kunna nyttja dessa båda så mycket som möjligt då dom kan köra fem heat vardera från reservplatsen. Detta ger oss i lagledningen en del utökade möjligheter utöver normala toppningar för att kunna hantera alla tänkbara situationer uppe i Hallstavik.

En liten förklaring kanske är på sin plats avseende bytet av Daniel i laget för er som inte är helt insatta i sporten men ändå läser våra krönikor. Vi i lagledningen har medvetet sparat på den här möjligheten som vi nu använder oss av. Kaczmarek har endast kört elva heat så här långt vilket gör att han ännu inte fått sitt snitt omräknat. Det sker efter tolv körda heat vilket gör att vi fortfarande kan placera honom i laget i väst 2 och detta gör det möjligt att få ner Kai Huckenbeck på reservplats.

Tisdagskvällen spenderade lagledningen framför ESS Play där vi följde samtliga matcher och vi kan väl lätt säga att vi inte fick många resultat som gick vår väg., Det gör att torsdagskvällens match mot Rospiggarna blir än mer betydelsefull.

Vi hoppas som vanligt att några av er trogna supporters gör den långväga resan upp till Roslagen för att heja på oss.

Vårt lag

  1. Mikkel Michelsen
  2. Daniel Kaczmarek
  3. Linus Sundström
  4. Pawel Przedpelski
  5. Niels-Kristian Iversen (K)
  6. Kai Huckenbeck
  7. Jonas Davidsson

  Hälsningar

Fredrik o Jerry