• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug

Masarna hemma

11 maj 2022 17:56
Hemmamatch


Imorgon är det speedway uppe på TBM Arena igen. Då Masarna från Avesta kommer på besök. Masarna som i sin premiär förra veckan stretade emot bra mot Indianerna i Kumla. Vi pirater vann vår premiär efter en stark avslutning på matchen, men igår i bortamatchen mot Västervik blev det en förlust. Bara skaka av sig prestationen från igår och ladda för morgondagen. Kom upp till Duntis tidigt då redan kl 18:15 vankas det mopedrace och även ett race i den långa pausen.

Laget som vi pirater ställer på benen är dessa: -1 Wiktor Lampart -2 Jakub Jamrog -3 Vaclav Milik -4 Tomas H Jonasson -5 Piotr Pawlicki -6 Rasmus Broberg -7 Jonas Seifert-Salk

Jonas Seifert-Salk som gör årsdebut i Sverige och har öppnat säsongen i Polen och Danmark starkt och vi hoppas att det även speglar av sig i Sverige. Och sen kommer vi få se en tuff duell mellan bröderna Pawlicki. Storebror Przemyslaw i Masarna och lillebror hos oss i Piraterna.

Daniel Davidsson om matchen imorgon. Det är en ytterst viktig match för oss! Dels på sikt för en slutspelsplats men också samtidigt att få ingång fler förare och visa att vi kommer vara starka i Motala på TBM Arena.

Så ta med alla ni känner till morgondagens match så ses vi på TBM Arena

Matchstart: 19:00 Vart: TBM Arena, Motala TV: Sportkanalen