• Huvudpartners

Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Hemma
Piraterna
PIR
Borta
Lejonen
LEJ

Hemmapremiär

15 maj 2023 12:00
Lejonen hemma


Nu på tisdag ska äntligen tejpen släppas upp på Autoexperten Arena för första gången denna säsong. Hemmapremiären på tisdag så kommer Gislaveds lejon på besök, med bland annat regerande världsmästaren Bartosz Zmarzlik som ankare i laget.

Läget i tabellen är så att Lejonen är 3:a och våra pirater är 4:a. Lejonen har på sina två matcher en seger och en förlust, medan vi i Piraterna endast har 1 seger på 1 körd match. Lejonen som kommer med ett starkt lag på pappret med flera stjärnor bland annat Zmarzlik, Kubera & Berntzon

Assisterande lagledare Anders Bylin inför matchen: Jag känner mig pirrig inför matchen. Både nervös och förväntansfull. Viktigt att vi får en bra start hemma på vår oval där vi är och ska vara starka. Vi har åter igen en mycket stark topp 5 som förväntas leverera. Våra svenskar ska inte känna någon press utan bara ut och åka helt utan förväntningar. Både jag och Daniel var väldigt eniga i både laguttagningen och placeringarna av förarna i laget. Dock så ska man ha klart för sig att det är ett topplag som kommer hit på besök med världsmästaren Zmarzlik som ankare. Vi förväntar oss en tuff match men siktar såklart på vinst. En ny vinst för klubben, för supportrarna och för alla sponsorer. Och en massa publik på läktaren. Så bjuder vi upp så kommer publiken komma tillbaka, kanske i ännu större skala.

Skadeläget i pirattruppen: Mathias Thörnblom är fortfarande borta efter sin smäll i Polen för 2 veckor sedan och lär vara borta ett bra tag till, annars är det inga konstigheter med skador i truppen.

Laget som vi ställer på benen under tisdagskvällen.

  1. Václav Milík
  2. Paweł Przedpełski
  3. Piotr Pawlicki
  4. Przemysław Pawlicki
  5. Oskar Fajfer
  6. Ludvig Selvin
  7. Jonathan Ejnermark

Nu hoppas vi så många som möjligt kommer upp till Autoexperten Arena och stöttar oss mot en seger.

När: Tisdag 16 maj Tejpen släpps 19:00 Vart: Autoexperten Arena, Motala TV: ESS Play